Produse
AutoModele-banner-image

Conditii de garantie pentru kit-uri de automodele: Sierra ModellSport garanteaza aceste produse fata de defectele de material sau eventuale defecte de executie aparute in procesul de fabricatie. Aceasta garantie nu se aplica in cazul in care piesele sau materialele sunt deteriorate in timpul manipularii. Deoarece Sierra ModellSport nu are nici un control asupra montarii produsului si materialelor suplimentare folosite, firma nu isi asuma nici o responsabilitate pentru pagubele rezultate in urma folosirii produsului obtinut. Cumparatorul isi asuma toate riscurile rezultate un urma utilizarii acestui produs. Daca cumparatorul nu este pregatit sa suporte riscurile asociate cu folosirea produsului, acesta este sfatuit sa returneze kit-ul nou si nefolosit.

Nota: Sierra ModellSport va pune la dispozitie acest kit de calitate insotit de schite de asamblare clare; calitatea finala a modelului va depinde direct de modul de asamblare si constructie; din aceasta cauza nu putem garanta in nici un fel performantele sau gradul de siguranta al modelului construit de dumneavoastra.

Emitatoare de radiocomanda: Sierra ModellSport asigura o perioada de garantie de 24 luni de la data achizitionarii pentru emitatoarele de radiocomanda furnizate. Garantia este pierduta daca produsele prezinta lovituri sau urme de supravoltare, indepartarea sigiliului, urme de oxidare ca urmare a udarii accidentale sau voite a componentelor, modificari la conectori sau cabluri electrice. Durata medie de utilizare pentru emitatoare este de 24 luni.

Produse electronice: Sierra ModellSport asigura o perioada de garantie de 12 luni de la data achizitionarii pentru echipamentele electronice furnizate. In aceasta categorie intra receptori de radiocomanda, servomecanisme, regulatoare electronice, incarcatori pentru acumulatori, motoare electrice. Garantia este pierduta daca produsele prezinta lovituri sau urme de supravoltare, indepartarea sigiliului, urme de oxidare ca urmare a udarii accidentale sau voite a componentelor, modificari la conectori sau cabluri electrice. Garantia nu acopera elemente consumabile cum ar fi carbuni, perii, rulmenti etc. Durata medie de utilizare pentru aceasta categorie de produse este de 12 luni.
Acumulatori: Sierra ModellSport SRL asigura o perioada de garantie de 3 luni pentru acumulatori. Nu se acorda garantie in situatiile mentionate mai sus la produsele electronice si de asemeni in cazurile in care o celula sau tot pachetul au fost aduse in stare de descarcare adinca (deep discharge status) prin utilizare necorespunzatoare. Durata medie de utilizare pentru aceasta gama de produse este de 3 luni.

Materiale de constructie si finisaj: Sierra ModellSport SRL asigura garantie numai pentru defectele de fabricatie ale materialelor ce nu fac parte dintr-un ansamblu (placaj, placi, blocuri, baghete, tije, tevi, tesaturi, folii, panze, suruburi, saibe, piulite, tuburi, etc.). Materialele isi pierd garantia imediat ce sunt prelucrate de catre client sau incluse intr-un ansamblu.

Termenul de solutionare a garantiei este de 15 zile calendaristice incepand din ziua urmatoare primirii produsului, cu respectarea dispozitiilor Legii 449/2003 si ale Certificatului de Garantie.

Modalitati de asigurare a garantiei:

  • testarea, diagnosticarea, demontarea, montarea, manopera, materialele utilizate, remedierea fara plata a defectiunilor reclamate, inclusiv cheltuielile de expeditie cu mesagerie postala

  • in functie de situatie se va proceda la repararea sau inlocuirea produselor in cauza

  • restituirea contravalorii produsului, daca nu este posibila repararea sau inlocuirea

 

La solicitarea acordarii garantiei este obligatoriu sa prezentati:

  • factura fiscala sau bonul fiscal pentru identificarea produsului

  • o descriere scrisa a defectiunii reclamate

 

Important ! Clientul a luat la cunostinta si este de acord cu urmatoarele:

1. - Produsul care este trimis in service si nu este ridicat/revendicat de catre client in termen de 3 luni de la data la care a fost notificat de catre Sierra pentru a-l prelua, se considera abandonat, iar Sierra are dreptul sa dispuna de acesta dupa cum considera de cuviinta.

2. - In cazul defectarii produsului, vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru pierderea informatiilor sau datelor, nici pentru orice prejudiciu suferit de catre client in urma acestor pierderi.
3. - Subsemnatul, in calitate de client, declar ca sunt de acord ca unitatea de service autorizata sa efectueze o constatare a defectului si a naturii acestuia, constatarea fiindu-mi opozabila.
4. - Subsemnatul, in calitate de client, declar ca sunt de acord ca unitatea service sa presteze servicii de diagnosticare, reparatii si asistenta tehnica pentru produsul predat. Prin predarea produsului la punctul de service declar ca nu doresc sa particip la diagnosticarea si repararea produsului in unitatea de service.
5. - Daca in urma constatarilor si a expertizarii produsului, se constata ca interventia in garantie nu este justificata sau produsului I se anuleaza garantia ca urmare a utilizarii necorespunzatoare, atunci toate costurile aferente vor fi suportate de client (transport si expertiza tehnica).
6. - Subsemnatul, in calitate de client, declar ca sunt de acord cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal la trimiterea produsului in unitatea de service. Datele cu caracter personal prelucrate pot cuprinde: nume, prenume, numar telefon, adresa e-mail, adresa.

Unitatea Specializata de service: SIERRA MODELLSPORT SRL, str Stefan cel Mare nr 14

Pentru produsele achizitionate online, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. In cazul produselor achizitionate din magazin, termenul de returnare este de 24 ore. In ambele sitautii de mai sus, produsul trebuie returnat nefolosit, in ambalajul original, insotit de toate documentele, asa cum au fost ele primite de la Sierra ModellSport. Rambursarea sumei (mai putin taxele de transport) se va face in cel mult 14 zile de la data returnarii produsului de catre cumparator. Costurile legate de returnarea produselor catre Sierra Modellsport vor fi suportate de cumparator. Exceptie de la returnare: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru) si produsele folosite.

Prin nereturnarea produsului in termenul si conditiile mentionate mai sus consideram ca ati luat la cunostinta conditiile de garantie inscrise in acest document si va obligati sa le respectati. In acest context societatea comerciala Sierra ModellSport SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru riscurile sau pagubele rezultate in urma utilizarii produselor mentionate mai sus.