Produse
AutoModele-banner-image

Sierra Modellsport este o companie infiintata in anul 1997. In Ianuarie 2001 activitatea de baza a devenit modelismul (comercializare, servicii si productie) intr-o perioada in care piata era marcata de o acuta lipsa de articole de profil, dupa aproape 10 ani de zile in care modelismul a fost tratat cu prea mare indiferenta in Romania.

Dupa anul 2001 si pana in prezent, am dezvoltat activitatea de servicii si vanzari catre pasionatii de modelism din Romania.

Martie 2009 reprezinta momentul schimbarii geografice si calitative a locului in care ne desfasuram activitatea. Toate compartimentele firmei (depozit, service, microproductie, contabilitate) vor functiona de acum incolo intr-o singura locatie, cu suprafata mai mare pentru o mai buna colaborare intre compartimentele firmei si o mai buna deservire a clientilor nostri.
 

Vorbim astazi despre o companie matura, cu o activitate ce pune in mijlocul preocuparilor sale grija fata de satisfacerea dorintelor tuturor pasionatilor de modelism. Cea mai mare multumire pentru noi a fost si va fi atunci cand clientii nostri revin pentru a ne solicita noi servicii. Suntem o echipa care doreste mereu sa se autodepaseasca, sa faca diferenta prin profesionalism, dinamism, competenta si seriozitate. Imbunatatirea continua a performantelor firmei noastre este un obiectiv permanent pentru noi, avand drept unic scop satisfactia clientilor nostri.